Wednesday, 3 June 2009

Bila Laptop Display buat hal

Sedari semalam penat sudah saya mengodek-godek laptop ni, lepas update AVG antivirus tu display dia jadi stretch..tengok word ok la bab gambar semua jadi memanjang jer..tension, gambar-gambar saya yang cun melecun semua jadi stretch. geram yang amat, cmner aku nak edit ni..godek-godek yang lain pulak aku jumpa..uish teringat lagi memori ni, dah hampir setahun.. tinggal beberapa bulan lagi genap la setahun..layannnnnn.. Sila abaikan perempuan yang kelihatan macam bibik tu..hhehe.
.

No comments:

Post a Comment